Thanks God,it's Friday.

2009.10.02. 21:41

nagyjából átlagos péntek.rögtön első órába megkaptuk a matek egyeseinket.Ilivel ezt megünnepeltük és elszívtunk egy cigit az udvaron.már nem félünk.nincs mitől.utána egy töri-végre volt felszerelésem-.baszogatott egy sort,hogy üljek rendesen és ne aludjak.megszoktam. angol:szokásos köszönés,szokásos leülés,szokásos zenehallgatás és könyvolvasás a pad alatt.néha felszólít,ránézek értelmesen és haladunk tovább.ofőt hagyjuk.magyart méginkább.

kicsöngettek,talán van isten. kirohantam a boldba és kértem egy doboz Bondot.asszem ez a megmentőm.szokásos játék az eladósráccal:

-Szia!Egy kék Bondot kérek szépen:)
-(rámnéz,elmosolyodik) Elmúltál már 18?:)
-Hát persze..Kéred a személyim?(kicsit elgondolkodok rajta milesz ha nem adja ki,és lepereg az életem)
-Na jó ez volt az utolsó.:) 500.

csak elfelejti hogy mindig ezt mondja..nembaj:).ezután egy kórus,nem éneklek,Szaszával megesszük a maradék sütit amit nagyi hozott reggel,tele szájjal vigyorgunk,ha ránknéz Tünci,gyorsan belebújunk a kottába.vége a nőikarnak.hallelúja.irány a tallér utca,elszívunk egy fél doboz cigit,és elindulok haza.bence közli hogy ma estére lesz 4 G-je én meg irigykedve nézek,ő pedig röhög.

itthon ülök péntek este,0G-vel kb 5 szál cigivel és várom a holnapot.ez a legjobb program.tiszta vegetálás.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://tisi.blog.hu/api/trackback/id/tr961423906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása