2009.08.26.

2009.08.26. 12:51

hmmm. fura nap. hát sok sikert a pótvizsgázóknak. nem akarok gonosz lenni,de magatoknak csináltátok;)...úgy volt énis bemegyek a sulihoz,de aztán rájöttem hogy nincs sok kedvam..most hívott Orsi hogy naa gyeree de mondtam hogy még nem érek rá. jó lenne még lenézni az Árkádba,mert valami téli akciós cucc van,szóval ha nem akarsz esetleg csillagászati összegeket költeni a őszi-téli ruhatáradra akkor te is le nézhetnél.

furcsa hogy ez a nyár utolsó hete.talán még fel se fogtam. annyi minden történt. nem rég még az iskolapadba ültünk és azon gondolkodtunk hogy hány óra van még hogy végre megszólaljon az utolsó csengő. aztán megtörtént. évzáró.bizonyítványosztás. néha felhívogattuk egymást igaz,de búcsúzáskor nagyobbak voltak az ígéretek. nemgááz hozzászoksz.

aztán elkezdett törzshelyünkké válni a Gödör.elmentünk Németországba addig R-rel minden nap sms,telefon.aztán tali.margitsziget.vizipipa.pezsgő.teljes elkeseredés.érdekes volt,de tanulságos.

utána asszem B...de ezt hanyagoljuk.

talán a nyár egyik legjobb estéje a Velencei-tavas volt na meg ugye a SZIGET:P pendulum.prodigy na meg az a holland srác aki mégiscsak összeragasztotta kicsit a szivem.ezek mellett ugyebár Gödör Gödör és Gödör...Romeoval Pankával a Gellért-helyen becuccolás utána kibűvült a társaság Rolanddal meg Patrikkal de akkor már a Baross utcánál voltunk-asszem.- Szasza buli Esztergomba és még sorolhatnám.

szerettem ezt a nyarat és sajnálom hogy vége van...de hát minden azért olyan szép,mert egyszer vége kell hogy legyen...

A bejegyzés trackback címe:

https://tisi.blog.hu/api/trackback/id/tr21339625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása